Vieraile Elämys Ämmin nettisivuilla

maanantai 18. joulukuuta 2023

Uutiskirje - Tee hyvää, valitse kestävästi ja nauti joulun taiasta

 

Joulu saapuu jälleen luoksemme. Olemmepa rikkaita tai köyhiä, maahanmuuttajia, ulkosuomalaisia tai savolaisia. Joulu saapuu metsäjäniksille, joiden jäljen näkyvät pihassa. Se saapuu oravaperheille, ketuille ja koloissaan nukkuville nallekarhuille. Se saapuu lapselle, joka saa kaiken mitä on toivonut ja lapselle, jolle pukki ei tuo mitään. Se saapuu koulukiusatuille, vanhuksille, yksinäisille ja suorittajille. Joulu saapuu kuolevan ja syntyvän luo. Se saapuu hänelle, joka on juuri menettänyt rakkaansa eikä näe valoa. Joulu ei tarvitse pitkää pitopöytää, sille riittää lautasellinen ohrapuuroa. Se saapuu lampoloihin ja henkii joulun henkeä lempeiden lampaiden sieluun. Se hengittää hiljaa hevosen kanssa, rapsuttaa possua, suukottaa vasikkaa. Matkallaan se murustelee siemeniä varpusten syödä.

Joulu tuo tullessaan mukavan lepohetken pimeän ja kiireen keskelle. On aika tehdä hyvää tekeviä tekoja, pysähtyä nauttimaan luonnon rauhasta, ulkoilusta ja läheisten seurasta. Tehdä sitä, mitä rakastaa tehdä, sen verran ja siinä aikataulussa kuin kokee hyväksi. Juuri nämä asiat tekevät elämästämme ja joulustamme rikkaan.

Mikäli joululahjahankintasi ovat vielä kesken, me Elämys Ämmissä kannustamme tekemään kestäviä valintoja. Verkkokaupassamme https://shop.ammila.fi/ on tarjolla laaja valikoima aineettomia lahjoja 30%:n alennuksella. Tuotteet tukevat paikallista tuotantoa ja ovat samalla ympäristöystävällisiä valintoja. Juhlakauden kunniaksi otimme käyttöön myös oman valuuttamme, tonttutaalerin. Taaleri on oiva lahja sille, jolla on jo kaikkea ja se käy maksuvälineenä verkkokaupassamme ja tapahtumissamme.

Tänä vuonna Elämys Ämmi ja Nuorcamino lahjoittivat yhdessä joulutervehdysvarat Sauvon palvelukeskuksen asukkaiden virkistysrahastoon.

Toivotamme sinulle tunnelmallista joulun aikaa täynnä rakkautta ja iloa. Uskotaan yhdessä valoisaan tulevaisuuteen ja odotetaan innolla vuotta 2024 uusine mahdollisuuksineen ja valoisine hetkineen.

Kiitos sinulle, että Elämys Ämmi on osa myös sinun joulusi taikaa.

Lämpimin terveisin,

Sanna ja Timo

(Gertrude Nevilleläinen – kissojen ja matkustavien suojeluspyhimys, viimeinen työni ikonikurssilla)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti