Hei!
Olet sydämellisesti tervetullut Ämmilään!
Olet kenties vieraillut aikaisemmassa Puolivihreää Elämää-blogissani, joka käsitteli pääasiassa lähiruokaa, sisustusta ja purjehdusta.
Iloja ja suruja. Positiivisen keski-ikäisen naisen elämää.
Täällä Ämmilässä kokataan luonnossa, kotona ja merellä.
Ollaan isolla tai pienellä porukalla,
perheen, sukulaisten tai ystävien kesken.
Tärkeintä on, että viihdytään yhdessä ja voidaan hyvin.
Milloin tahansa on hyvä hetki pakata reppu,
kääräistä leivät voipaperiin ja lähteä ulos luontoon.
Sytyttää nuotio ja keittää nokipannukahvit.
Antaa auringon viime säteiden lämmittää poskipäitä ja nauttia hiljaisuudesta.
Ämmilä on harrastelijakokin retki lähiruuan runsaaseen maailmaan.
Se on paluuta juurille, ympäristöystävällisyyttä, puhtautta ja kosolti hyvää makua.
Jos jokainen meistä käyttäisi yhden euron lisää kuukaudessa Suomessa valmistettuihin ruokiin, synnyttäisi se vuodeksi 1500 uutta työpaikkaa.
Ämmilässä tehdään arjen valintoja,
raaka-aineet tulevat läheltä ympäristöä kunnioittaen ja ylimääräisiä kuljetuksia välttäen.
Reko-lähiruokarengas, tilapuodit ja lähikaupat ovat palveluja, jotka tarjoavat sekä aitoja makuja että työtä oman alueen ihmisille.
Olisin iloinen mikäli lähdet mukaan makumatkalle Ämmilään kanssani!
T. Ämmi
Mukana ollaan! Tämä matka ei voi olla kuin upea, mielenkiintoinen ja mukaansa tempaava. Kirjoittajalla kun on taito hyppysissä ja sydän paikallaan. Onnea matkaan Ämmi !
VastaaPoistaKiitos Anu! Vielä vähän jännittää tämä uusi linja, mutta keitos kerrallaan täällä edetään. Ihanaa että olet mukana :)
VastaaPoista